Nowe życie w LS

Forum serwera Nowe życie w LS

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Prosimy się o rejestrowanie pod nickiem Imię_Nazwisko (tak jak na serwerze) IP serwera : 82.177.194.65:7794 Z dniem 23 V br dzień ten ustanawiamy Dniem Niepodległosci Serwera NŻ, Maksymalnym rekordem graczy (21) i awansem adminów (James_Volviko i Piotr_Zdun) dzień ten zasłużył na swoje miano. Będziemy go obchodzić każdego 23 dnia miesiąca ( czyli następny 23 czerwca)

#1 2008-05-25 10:55:39

David_Moro

Moderator

Punktów :   

SRAKGA NA JAMESA

nick oskarzonego: James_Volviko
nick: oskarzajacego: David_Moro
powód: ciagle non-rp james kazdemu daje duzo kasy za nic , wchodzi tez pod innych liderów np YKZ i przyjmuje członków. screnna niestety nie mam

#2 2008-05-27 15:52:38

Serquez_Laqruez

Użytkownik

Punktów :   

Re: SRAKGA NA JAMESA

Potwierdzam, mi dał dzisjaj bana bo jakiś koleś z PD powiedział mu, że mam niby GOD'a i bez sprawdzenia mnie zbanował, bez dowodu i powodu. Warto jeszcze dodać, że ten delikfent ( James_Volviko ) Teleportuje do siebie graczy i ich zabija, lub teleportuje się do nich. Na ogół admin ten utrudnia gre i zachowuje się jak jakiś Poje**** dzieciak. Wczoraj koleś zwrócił mu uwagę, dlaczego tak robi itp. to go zbanował na serwerze.

Z tego co widać jest to zły admin, a ma admina bo jest podobno " Sponsorem ". Proponuje serwerowi znaleźć sobie innego Sponsora lub załatwić darmowy hosting. Gdyby nie on, na pewno więcej ludzi by grało na tym serwerze, bo serwer jest naprawdę świetny i jedyny w swoim rodzaju ...

Ostatnio edytowany przez Serquez_Laqruez (2008-05-27 15:57:43)

#3 2008-05-28 11:23:09

Albi_Kunasz

Moderator

Punktów :   

Moim Zdaniem JAmes_Volviko Jest bardzo dobryym adminem,i powien byc Ceniony ,a ty Serques_Laqrues to zal mi ciebie.....

#4 2008-05-28 13:11:42

David_Moro

Moderator

Punktów :   

ta pewnie /givemoney poszło w ruch i dlatego tak mówisz

#5 2008-05-28 16:21:07

Serquez_Laqruez

Użytkownik

Punktów :   

No i pewnie nie tylko GIVEMONEY tylko po prostu Albi_Kunasz na moje oko ma 12 lat i nie wie co pisze, nie zna się na RP itp. itd. ^^ Nigdy nie widziałem, żeby admin robił to co James robi ...

Na tym serwie wszystkie biznesy są wykupione, dzięki komu ?? dzięki James_Volviko, który dał wszystkim kase, licencje itp. Wszyscy powinni licencje zdobyć po RP czyli przejść egz. Teoretyczny i praktyczny, potem kilka podpisów, wprowadzenie do komputera i gotowe ... A nie piszesz do Adma na /w " Dasz mi licki ?? " w odpowiedzi dostajesz /w " Jasne " i za chwile dostajesz wszystkie licencje ...

Ostatnio edytowany przez Serquez_Laqruez (2008-05-28 16:22:52)

#6 2008-05-29 08:01:24

Albi_Kunasz

Moderator

Punktów :   

serquez nie wymyslaj nie bylo tak,Moge dac screena ze na koncie mam jedynie 800 tys,Legalnie zarobione   
/givemoney nie było,a apropo Serqueza to lat mam 19 wiec jestes w bledzie a jak szanowac admina nie potrafisz to sie nie dziw ze masz bana ....zal mi ciebie dziecko...

Stopka forum

RSS